Een paar woorden,
over ONZ

ONZ Kantoor is een fris, dynamisch administratiekantoor met een hoge mate van professionaliteit. Bij ONZ staat de klant centraal. Natuurlijk zegt elk kantoor dit, maar wij dagen u uit ONZ te ervaren.
Wij ondersteunen u op elk vlak van uw administratie. Van het starten van een onderneming tot het verzorgen van uw fiscale zaken en het voeren van uw salarisadministratie. Wij werken met goede opgeleide medewerkers, onder verantwoordelijkheid van een BIG-4 geschoolde RegisterAcccountant. Kortom, kennis en kwaliteit zijn bij ONZ gewaarborgd.

ONZe
geschiedenis

  • Oprichting van een administratie kantoor door drie studenten.

  • Verhuizing naar de Wibaustraat in Amsterdam, van drie studenten is de organisatie inmiddels gegroeid tot 14 medewerkers.

  • Overname van de organisatie door de huidige eigenaar, wij zijn inmiddels al met 22 medewerkers.

  • Wegens groei van de activiteiten en de interne bezetting, verhuizen we naar de Nachtwachtlaan in Amsterdam.

  • De recessie raakt ook ons. De groei is omgeslagen in krimp. Veel van onze klanten hebben het moeilijk in het economisch tij, zo ook wij. Voor het eerst in de historie krimpen we. Door natuurlijk verloop werken we nu nog met 14 medewerkers.

  • Verhuizing naar de Donauweg. De krimp zet door en we verhuizen naar een kleiner pand, op dit moment werken we nog met 4 medewerkers.

  • De ommekeer van de trendlijn. Het gaat weer goed! We groeien en werken nu met 7 medewerkers vanaf onze locatie aan de Donauweg. Per 1 september hebben we onze nieuwe website gelanceerd. Perspectief voor een mooie toekomst.

carriere


Op dit moment hebben wij ruimte voor 2 studenten HBO of WO die voor 1 tot 3 dagen per week inzetbaar zijn. Wil jij jouw studie combineren met perfecte praktijk ervaring?

Er is nu ruimte bij ONZ voor jouw ontwikkeling. Natuurlijk kan je als student in de horeca gaan werken of op evenementen. Maar, wil jij jouw carriere nu al van een ‘boost’ voorzien, lees dan snel verder hoe je dit bij ONZ kan doen!

 

ONZ team

Daan Ensing

Jan Noordeloos

Koen Putman

Gilberto Ormskirk

Harold Slingerland

DutchEnglish