Advies

 • Advies: een frisse blik
  Als ondernemer bent u van nature op zoek naar efficiëntie en groei. Mogelijk zijn er binnen uw onderneming reeds systemen en processen ingericht die dit helpen te bereiken. Toch is er altijd ruimte voor verbetering, de eigen blik en visie kan immers ook beperkend werken. Een ‘vers’ paar ogen ziet de zaken waar u zelf niet aan had gedacht. Ook startende ondernemers kunnen baat hebben bij een ‘vers’ paar ogen. Mogelijk loopt u aan tegen problemen bij het schrijven van een businessplan, of het maken van een zakelijke overeenkomst.

  Wat wij bieden
  Bij ONZ Kantoor bieden we deze frisse blik aan onze klanten. We helpen te bepalen wat er verbeterd kan worden, waar er kansen liggen en hoe de bedrijfsvoering op de korte en lange termijn, verbeterd kan worden. Dit doen we door te kijken naar drie ‘pilaren’ die in elk bedrijf van belang zijn: de administratieve, accountancy en fiscale processen. Bij veel bedrijven is er op deze drie gebieden winst en efficiëntie te behalen. Efficiëntie helpt op zijn beurt de groei van u onderneming te ondersteunen.

  Waar wij voor staan
  Onze medewerkers hebben door hun ervaring een grote affiniteit met de drie eerder genoemde pilaren. Wij garanderen een klantgerichte houding die het maximale uit een samenwerking wil halen. Wij streven naar transparantie, u zal dus nooit tegen (financiële) verrassingen aanlopen. Om dit te garanderen hanteren wij lage tarieven die altijd duidelijk naar de klant gecommuniceerd worden. Door onze scherpe tarieven hebben we ervaring met advies geven aan zowel doorgewinterde, als startende ondernemers.

DutchEnglish