Administratie

 • De administratie: een krachtig hulpmiddel
  Het hebben van een overzichtelijke en toegankelijke administratie is als ondernemer van levensbelang. Het voeren van een goede administratie helpt u niet alleen als het aankomt op wettelijke verplichtingen, maar vergroot ook de kans op succes binnen uw bedrijf. Door de informatie die in uw administratie ‘verborgen’ zit te analyseren kan er veel worden geleerd over de bedrijfsvoering. Een activiteit die door velen als een noodzakelijk kwaad wordt gezien, veranderd daarmee in een waardevol hulpmiddel op weg naar groei en efficiëntie.

  Hoe wij u helpen
  Bij ONZ Kantoor begrijpen wij dat niet iedereen de tijd en kennis in huis heeft om dit zelf te kunnen organiseren. Ondernemers hebben het al druk genoeg en houden zich liever bezig met hun core business. Voor deze bedrijven biedt ONZ Kantoor een pakket aan diensten die het administratief werk (gedeeltelijk) uit handen neemt. Ook wanneer er reeds gebruik gemaakt wordt van een eigen administratief persoon of afdeling kunnen wij ondersteunende diensten leveren die helpen bij het stroomlijnen van administratieve processen.

  Waar wij voor staan
  Onze dienstverlening is transparant en toegankelijk, waardoor de klant altijd kan beschikken over hoogwaardige rapportages die helpen bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. De grootte van een onderneming speelt hierbij geen rol, wij leveren onze diensten op maat en tegen een voordelig tarief. Door deze flexibiliteit werken wij voor zowel startende ZZP’ers als grotere organisaties uit het MKB.

DutchEnglish