Fiscaliteit

 • Fiscaliteit: onderschat potentieel
  Als ondernemer houdt u zich natuurlijk het liefst zo min mogelijk bezig met belastingen. Het jaarlijks terugkerende ritueel wordt door velen gezien als een noodzakelijk kwaad, u wilt zich immers niet laten verrassen door de fiscus. De Nederlandse belastingwetgeving biedt echter ook kansen voor ondernemers die verder kijken. Voor zowel grote, als kleine ondernemingen bestaan er fiscale aftrekposten en voordelen die (vaak) over het hoofd worden gezien. Dit is zonde, want het gaat om substantiële bedragen die jaarlijks bespaard kunnen worden.

  Wat wij bieden
  Bij ONZ Kantoor kunnen we al u belastingzaken overnemen. U geeft ons de relevante informatie, wij zorgen dat de aangifte in orde komt. U heeft er geen omkijken meer naar. Behalve het beheren van de aangifte kunnen we ook actief mee zoeken naar fiscale voordelen. Mogelijk zijn er aftrekposten die u, of uw onderneming significante bedragen helpen te besparen. Onze toelage kan zich dus in één keer terugverdienen.

  Waar wij voor staan
  Bij ONZ Kantoor staan toegankelijkheid en transparantie voorop. Het is voor onze klanten altijd duidelijk waar ze aan toe zijn. Bij een vraag of opmerking kan er direct contact worden opgenomen met onze accountants, zij proberen dan meteen te helpen. Door de brede kennis van onze medewerkers kunnen we zowel grote als kleine ondernemingen van dienst zijn. In ons klantenbestand zitten ZZP’ers, maar ook organisaties uit het MKB. De tarieven die wij hanteren voor onze diensten maakt fiscaal advies voor iedereen bereikbaar, ook als u pas net gestart bent met ondernemen.

DutchEnglish