Onze
diensten

 • Accountancy: fundament voor beslissingen
  Ondernemers krijgen als geen ander te maken met beslissingen, zowel klein als groot. Deze beslissingen hebben één ding gemeen: ze vragen allemaal om correcte financiële informatie. De meeste ondernemers hebben echter zelf geen tijd of kennis om alle zaken op een rijtje te brengen. Een accountant is daarom essentieel voor een goede bedrijfsvoering.

 • Administratie: een krachtig hulpmiddel
  Een overzichtelijke en toegankelijke administratie is als ondernemer van levensbelang. Het voeren van een gestructureerde administratie helpt u niet alleen als het aankomt op uw wettelijke verplichtingen, maar vergroot ook de kans op succes binnen uw bedrijf. Door de informatie die in uw administratie ‘verborgen’ zit te analyseren kan er veel worden geleerd over de bedrijfsvoering.

 • Advies: een frisse blik
  Als ondernemer bent u van nature op zoek naar efficiëntie en groei. Mogelijk zijn er binnen uw onderneming reeds systemen en processen ingericht die dit helpen te bereiken. Toch is er altijd ruimte voor verbetering. Uw eigen blik en visie kan immers ook beperkend werken. Een ‘vers’ paar ogen ziet zaken waar u zelf niet aan had gedacht. Als startend ondernemer kunnen wij u daarnaast gefundeerd advies bieden zodat uw opstart soepel verloopt.

 • Fiscaliteit: onderschat potentieel
  Als ondernemer houdt u zich natuurlijk het liefst zo min mogelijk bezig met belastingen. Het jaarlijks terugkerende ritueel wordt vaak gezien als een noodzakelijk kwaad, u wilt zich immers niet laten verrassen door de fiscus. De Nederlandse belastingwetgeving biedt echter ook kansen voor ondernemers die verder kijken. Voor zowel grote, als kleine ondernemingen bestaan er fiscale aftrekposten en voordelen die (vaak) over het hoofd worden gezien.

DutchEnglish