Maatschappen &
vrije beroepen

 • Het vrije beroep
  De beoefenaar van een vrij beroep bezit een intellectuele, of creatieve kwaliteit die hem in staat stelt een dienst te bieden die anderen niet zomaar kunnen doen. Omdat (veel) vrije beroepen het ‘algemeen belang’ dienen en burgers beschermd moeten worden tegen slechte bedrijfsvoering zijn deze beroepen gereguleerd. Per beroepsgroep bestaan er registers en organisaties die de kwaliteit moeten waarborgen. Naast het inschrijven in een beroepsregister zijn beoefenaars van vrije beroepen sinds 2008 verplicht om zich in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Door het zelfstandige karakter van de vrije beroepen is de beoefenaar verplicht een administratie en boekhouding bij te houden. Bij deze zaken kan ONZ Kantoor van dienst zijn; wij regelen de administratie en boekhouding, zodat u zich kan richten op het uitoefenen van uw beroep.

  Waar helpen wij bij?
  ONZ Kantoor kan beoefenaars van vrije beroepen op verschillende manieren van dienst zijn. Wij kunnen administratieve en boekhoudkundige taken (gedeeltelijk) overnemen, denk hierbij aan de jaarrekening of debiteuren-administratie. Daarnaast geven wij advies over fiscale zaken, wij helpen het maximale te halen uit uw belastingaangifte. Werken met ons is simpel, via het klantenportal kan u digitaal, relevante documenten communiceren. Dit maakt het administratief proces nog efficiënter en simpeler. Mocht u met een vraag of opmerking zitten dan zijn onze medewerkers altijd per mail, of telefoon te bereiken. Zij proberen u dan zo snel mogelijk te helpen.

  Transparant en toegankelijk
  Bij ONZ Kantoor proberen we de administratieve en boekhoudkundige processen grondig en simpel te houden. Dit betekent voor u minder administratieve last en meer tijd voor andere zaken. Daarbij proberen wij zo transparant mogelijk te zijn, afspraken worden duidelijk gecommuniceerd zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Om onze diensten toegankelijk te houden hanteren wij aantrekkelijke tarieven. Onze diensten worden daardoor afgenomen door zowel doorgewinterde, als startende ondernemers.

DutchEnglish