Outsourcing

  • Outsourcen administratieve processen

    Naast het gedeeltelijk uitbesteden van uw administratieve activiteiten, is het ook mogelijk om de gehele administratie door ons kantoor uit handen te laten nemen. Afhankelijk van het profiel en de grootte van uw onderneming kunnen wij onze diensten exact op maat leveren. Wij doen alles van de debiteuren administratie tot de financiële administratie, maar ook de overige administratie: zoals uw personeel, formulieren en contracten.

    Het uitbesteden van uw administratie bij ONZ Kantoor biedt verschillende voordelen: De tijd die u niet meer hoeft te besteden aan de administratie kan worden besteed aan uw core-business. Daarbij zijn wij een Nederlands kantoor, met Nederlands sprekende medewerkers: u zult nooit contact hebben met een buitenlands call-center. Onze medewerkers hebben een jarenlange ervaring op het gebied van administratie. Hierdoor kunnen zij, wanneer u met een vraag zit, meteen helpen. U kan via het digitale klantenportal documenten doorgeven aan onze medewerkers, dit maakt het administratief proces voor u nog sneller en simpeler.

    Wij hanteren voordelige tarieven voor onze diensten, dit maakt dat wij zowel kleine starters, als grote bedrijven van dienst kunnen zijn. In onze samenwerking proberen wij altijd transparant te zijn, wij zorgen dat u nooit voor (financiële) verrassingen komt te staan.

    Bent u geïnteresseerd geworden, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We kijken dan samen wat ONZ Kantoor voor uw bedrijf kan betekenen. Zie hiervoor onze contact pagina.

DutchEnglish