Besloten
vennootschap

 • De BV: slim ondernemen
  Voor ondernemers is de besloten vennootschap een aantrekkelijke rechtsvorm om een bedrijf in te plaatsen. Het hebben van een BV heeft verschillende voordelen, de meest bekende is de scheiding tussen BV- en privévermogen. Dit houdt in dat de ondernemer (in de meeste gevallen) niet privé aansprakelijk kan worden gesteld; crediteuren hebben alleen recht op het vermogen in de BV. Maar er is meer: het hebben van een BV brengt unieke fiscale mogelijkheden met zich mee, straalt vertrouwen uit naar klanten en is makkelijk op te richten. Het hebben van een BV brengt echter ook hogere administratieve en boekhoudkundige lasten met zich mee. Twee activiteiten die om veel tijd en kennis vragen. Deze tijd wordt door ondernemers liever besteedt aan de core-business en daarmee de groei van een onderneming.

  Waar helpen wij bij?
  Bij ONZ Kantoor bieden we zowel grote als kleine ondernemers de mogelijkheid om administratief en boekhoudkundig ‘ontlast’ te worden. Hoever wij daarin gaan is geheel aan u, van alleen de belastingaangifte, tot de gehele boekhouding inclusief salarisadministratie en loonbelasting. Voor grotere ondernemingen met een eigen administratieve persoon/afdeling kunnen wij advies leveren over het stroomlijnen van bestaande activiteiten. Wij bieden formats, systeemregels, processen en controles om financiële informatie op een efficiënte manier beschikbaar te maken binnen uw bedrijf. Door het efficiënt beheren en organiseren van administratieve processen leveren wij rapportages die u helpen bij het behalen van groei en efficiëntie doelstellingen.

  Grondig en toegankelijk
  Onze klanten hebben de mogelijkheid om digitaal te declareren. Via het klantenportal kunt u gemakkelijk documenten, zoals BTW-bonnetjes, door geven aan onze accountants. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct contact te komen met onze medewerkers wanneer u een vraag of opmerking heeft. Wij proberen u dan meteen te helpen.

DutchEnglish