Accountancy

 • Accountancy: fundament voor beslissingen
  Ondernemers krijgen als geen ander te maken met beslissingen, zowel klein als groot. Deze beslissingen hebben één ding gemeen: ze vragen allemaal om correcte financiële informatie. De meeste ondernemers hebben echter zelf geen tijd of kennis om alle zaken op een rijtje te brengen. Een accountant is daarom essentieel voor een goede bedrijfsvoering. De accountant helpt bij het leveren van correcte informatie door het bijhouden van een financiële administratie, dit gaat bijvoorbeeld om het controleren of samenstellen van een jaarrekening. Daarnaast vervult de accountant ook een rol als adviseur: wanneer er iets fout gaat op financieel vlak is het de accountant die aan de bel trekt, als er besparingen mogelijk zijn is het de accountant die dat opmerkt in de boekhouding. Kortom, een onmisbare factor in een succesvol bedrijf. Lees verder.

  Hoe wij u helpen
  ONZ Kantoor wil ondernemers faciliteren bij het nemen van belangrijke beslissingen. Daarom leveren wij hoogwaardige diensten op het gebied van accountancy. Wij garanderen onze klanten een goede en inzichtelijke boekhouding die, wanneer nodig, snel benaderd kan worden via onze medewerkers. Het doorgeven van declaraties en documenten is nu nog makkelijker te doen via het digitale klantenportal dat wij onze klanten bieden. Naast het verzorgen van de boekhouding houden onze accountants u actief op de hoogte van veranderingen, of mogelijke verbeterpunten in het bedrijfsproces. Wanneer u reeds een eigen persoon/afdeling heeft die verantwoordelijk is voor de boekhouding kunnen wij helpen bij het stroomlijnen van deze activiteiten. Wij geven hoogwaardig advies over hoe bestaande processen het beste kunnen worden ingericht en gestroomlijnd.

  Waar wij voor staan
  ONZ Kantoor staat voor transparantie en toegankelijkheid. De klant is altijd op de hoogte van onze activiteiten, als er iets veranderd weet u dat meteen. Zo garanderen wij dat onze klanten niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Door de scherpte tarieven zijn onze diensten voor iedereen bereikbaar, wij werken zowel met kleine zelfstandigen als organisaties uit het MKB.

DutchEnglish